van ondernemer naar priester

Op 17 januari 2018 spreekt Wim van de Voorde over het onderwerp "van ondernemer naar priester".

Wat drijft jou als ondernemer en wat motiveert je? Het is Gods verlangen zichtbaar te worden in mensen. Ontdek hoe patronen uit het verleden dit kunnen verhinderen waardoor je niet tot bloei komt en groei wordt belemmerd.

Wim (46 jaar) is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft veel ervaring opgedaan als ondernemer en heeft daarnaast gewerkt in verschillende managementfuncties. Na diverse studies heeft hij zich gespecialiseerd in coaching, counseling en psychosociale hulpverlening. Het contextuele gedachtengoed neemt daarbij een grote plaats in waarbij verbinding een sleutelrol speelt. Kwaliteit en talenten en de betekenis daarvan naar boven halen en zichtbaar maken in levens van mensen is zijn grote passie.

Datum: 17 januari 2018
Aanvang: 7.00 uur
Locatie: Het Dorpshuis, Stadhoudersplein 8 in Ottoland
Kosten: 20 euro.
De vergoeding voor de bijeenkomst van 20 euro is niet toereikend voor een sluitende exploitatie voor de kosten (kosten Dorpshuis, kosten spreker, kosten website). Voor de advertenties hebben we een sponsor. Mocht u bereid zijn een vrije gift te doen, dan wel een hoger bedrag dan 20 euro wensen te betalen, dan is dit zeer welkom (voelt u zich echter niet verplicht!).   
Indien u een gift wenst te doen, kunt u deze overmaken op rekeningnummer NL35 RABO 0162 3771 34 ten name van Stichting Salomo.

Op verzoek van de gemeente vragen wij u niet te parkeren voor de ingang van de begraafplaats.

Aanmelden

Dagelijkse woord

dinsdag 16 januari 2018 - 1 Johannes 5:11-12

Dit getuigenis luidt: God heeft ons eeuwig leven geschonken en dat leven is in zijn Zoon. Wie de Zoon heeft, heeft het leven. Wie de Zoon van God niet heeft, heeft het leven niet. -- 1 Johannes 5:11-12