Wim Hoddenbach (GEANNULEERD)

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 20 januari 2021 in Ottoland. We beginnen om 7.00 uur en eindigen om 8.30 uur.

Kom langs voor een goed ontbijt en kom vooral langs voor inspiratie voor uw werkzame leven. Neem ook uw vrienden en kennissen mee. Er zijn ongetwijfeld nog meer mensen in uw vrienden- en kennissenkring die dagelijks op de werkvloer staan en zich afvragen of en hoe zij Gods Woord kunnen gebruiken op de werkvloer.

Datum: 20 januari 2021
Aanvang en eindtijd: 7.00 - 8.30 uur
Locatie: Het Dorpshuis, Stadhoudersplein 8 in Ottoland
Kosten: 20 euro.
De vergoeding voor de bijeenkomst van 20 euro is niet toereikend voor een sluitende exploitatie voor de kosten (kosten Dorpshuis, kosten spreker, kosten website). Voor de advertenties hebben we een sponsor. Mocht u bereid zijn een vrije gift te doen, dan wel een hoger bedrag dan 20 euro wensen te betalen, dan is dit zeer welkom.  Voelt u zich echter niet verplicht!   
Indien u een gift wenst te doen, kunt u deze overmaken op rekeningnummer NL35 RABO 0162 3771 34 ten name van Stichting Salomo.

Op verzoek van de gemeente graag niet parkeren voor de ingang van de begraafplaats.

LET OP:
I.v.m. Corona is het extra van belang om aan te melden. Daarnaast verzoeken wij u tijdens de bijeenkomsten 1.5 meter afstand te houden en niet te komen als u Corona gerelateerde klachten heeft.

Aanmelden

Dagelijkse woord

zondag 24 januari 2021 - Efeziers 4:26-27

Als u boos wordt, zondig dan niet: laat de zon niet ondergaan over uw boosheid, geef de duivel geen kans. -- Efeziers 4:26-27

Aankomende bijeenkomstenEr zijn op dit moment geen activiteiten